spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja, primarul Cisnădiei: Terminați cu jignirile, domnule deputat Barna! Vedeți de dosarele penale! (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate


Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a transmis un punct de vedere după afirmațiile apărute în presă ale deputatului Dan Barna:



Domnul deputat USR, Dan Barna, vorbește public despre Cisnădie fără să fi călcat vreodată în acest oraș! Nesimțirea nu are margini la acest deputat USR care uită de dosarele sale penale și face acuzații fără temei la adresa mea, ca primar.

Am fost ales, la fiecare mandat, de majoritatea cetățenilor din Cisnădie, pe merit, individual. Nu pe o listă ca domnul Barna, unde mereu alege locul eligibil. Este dovadă de nesimțire să vii să arunci cu noroi în cineva, când tu nu ai realizat nimic pentru alegătorii tăi. Ce ați făcut, concret, pentru oameni domnule Barna? Că de vorbele „fără penali” suntem sătui!

Domnul Barna vorbește de clan personal în presă, probabil din experința sa. Ne amintim cu toții acuzațiile ce i s-au adus în anul 2019. Dosarul DNA de atunci s-a transformat în 3 dosare, din care două au rămas deschise. Așa că să vorbești de clanuri personale denotă cel puțin lipsă de bun simț. Hoțul strigă hoții!

Dar cea mai mare durere a mea este proiectul școlii și grădiniței din Arhitecților, pe care dorim să îl realizăm. Dar nu putem, din cauza consilierilor USR ai domnului Barna! Consilieri locali USR, pe care îi schimbați, nu după votul oamenilor din 2020, ci după bunul dvs plac! În loc să puneți umărul la dezvoltarea orașului Cisnădie, dați ordine să se strice tot, prin votul consilierilor USR!

Primăria Cisnădie a preluat 17 străzi din Cartierul Arhitecților pe care le-a modernizat și le întreține permanent. Restul de 35 de străzi sunt proprietate privată și legea nu permite autorității locale să intervină pe acestea.

În ultimii ani, Primăria Cisnădie a încercat să reglementeze zona Arhitecților, în măsura posibilităților legale. S-au dat avize pentru magazine, farmacii, locuri de joacă și alte spații de servicii. S-a lucrat împreună cu Consiliul Județean Sibiu pentru lărgirea drumului de acces la trei benzi, construirea pistei de biciclete. S-a investit în iluminatul public, managementul deșeurilor și acum și trasee de autobuze electrice. Să îmi arate domnul Barna unde în orașul Sibiu s-a făcut un astfel de cartier?

Înțeleg că v-ați trezit din somnul politic, pentru că se apropie campania electorală și v-ați uitat în sondaje și nu v-ați regăsit pe niciunde. Dar vedeți-vă de propriile dosare și lăsați oamenii să lucreze pentru comunitate! Că de nesimțiți cu gura mare, dar incapabili să realizeze ceva în viață, suntem sătui!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Jenant cum un individ ca Huja are tupeu sa minta in halul in care o face.
    Cata nesimtire poti sa ai macar sa deschizi gura cand stii ca esti plin de rahat de sus pana jos?
    Hai sictir primarule, la gunoiul istoriei cu tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri