spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Șofer din Cristian urmărit 100 de kilometri de Poliție. A fost oprit cu focuri de armă!

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea sibiană Cristian a reușit performanța negativă de a „pune pe jar” Poliția din mai multe județe.


Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri și a pornit o cursă riscantă pe autostrada A1, Sibiu – Arad. Urmărirea s-a întins pe o distanță de aproximativ 100 de kilometri, pe autostrada A1, de la Sibiu până în Deva. Ca să-l oprească pe șoferul inconștient, asta după ce a acroșat și o autoutilitară, polițiștii au făcut uz de armă. Polițiștii au tras două focuri de avertisment în plan vertical şi trei focuri asupra autoturismului.

Într-un final, acesta a fost blocat, legitimat și supus testelor de alcool și droguri. În urma verificărilor, s-a aflat faptul că acesta nu deținea permis de conducere și că, de asemenea, ar fi fost și sub influența drogurilor. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Hunedoara, ”la data de 15.10.2023, poliţiştii din cadrul Biroului Poliţiei Autostrăzi au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe autostrada A1, însă conducătorul autoturismului a refuzat oprirea, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, pe autostrada A1 pe sensul de mers Sibiu-Deva, apoi pe DN7, pe raza localităţii Aurel Vlaicu din judeţul Hunedoara, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcţiei de deplasare, moment în care a acroşat o autoutilitară, conducătorul autoturismului continuându-şi deplasarea. Conducătorul auto a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea măsurilor legale ce se impun”

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă