spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

„Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” – avanpremieră şi Q&A la ESTE Filmul de Miercuri

Știri din Județ

Publicitate

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii”, cel mai recent film în regia lui Radu Jude, reprezentând propunerea României pentru Premiile Oscar 2024, categoria „Cel mai bun lungmetraj internaţional”. La Sibiu, proiecţia va avea loc în avanpremieră miercuri, 18 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”, fiind urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu Ada Solomon, producător.

Publicitate

Sinopsis:
Nu aştepta prea mult de la sfîrşitul lumii (titlul citează un aforism de Stanislaw Jerzy Lec) e un film de gen (jumătate comedie, jumătate road-movie) despre muncă, exploatare, oboseală şi moarte. În egală măsură, e şi despre complicata problemă a construcţiei imaginilor în epoca noastră. Toate astea se află la un prim nivel, la suprafaţă, cum se spune – iar filmul nu are un al doilea nivel, e complet lipsit de profunzime. Ilinca Manolache, Ovidiu Pîrşan, Nina Hoss şi Dorina Lazăr joacă în rolurile principale.

Premii: Premiul Special la Juriului la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, 2023.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona online de pe Bilete Nu astepta prea mult de la sfarsitul lumii Eventbook sau direct de la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociaţia Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga”, Universitatea „Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile şi Nopţi, Goodtime magazine

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!