spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

USR Sibiu: Priviligiații continuă să prospere, cetățenii de rând plătesc prețul (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Azi, parlamentarii voteaza pensiile speciale. Aceste pensii sunt de fapt, simbolul dispretului PSDPNL fata de oamenii care muncesc din greu. Astazi , la ora 12 , membri USR SIBIU se vor afla pe platoul din fata magazinului Dumbrava pentru a semnaliza inca o data „privilegiul” pe care majoritatea parlamentara din Romania si-l acorda prin vot .

Zilele acestea, suntem martorii unui joc de culise pe care nu-l mai putem ignora. Cu fiecare zi care trece, pensiile speciale continuă să fie o piatră de temelie a inechității în România. Privilegiații prosperă, în timp ce majoritatea plătim factura.

Ei spun că se schimbă, că acționează, dar în realitate, nimic nu se modifică. PSD, PNL, UDMR și AUR ne dau impresia că iau măsuri, dar în spate, 210 mii de pensii speciale rămân neschimbate. Este o glumă de prost gust, în timp ce noi, contribuabilii, continuăm să suportăm acest fard financiar.

Nicolae Ciucă cu pensia lunară de 18.000 de lei, sau Marian Enache, cu peste 25.000 de lei, sunt doar vârful aisbergului. Acești speciali continuă să profite de un sistem corupt în timp ce noi trăim cu speranța unui viitor mai bun.

De ce ar trebui să acceptăm asta? De ce ar trebui să ne confruntăm cu această inechitate?

E timpul să spunem „STOP”! E timpul să ne mobilizăm și să ne cerem drepturile. Avem nevoie de un sistem de pensii echitabil, care să premieze munca și contribuția reală. Trebuie să păstrăm România pentru toți, nu pentru doar câțiva privilegiați.

De la Sibiu astazi, spunem STOP PSDPNL!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer