spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Trotinetist acroșat de o mașină la Sibiu. A fost transportat la spital

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, în timp ce se deplasa pe o trotinetă în sensul giratoriu de la Piața Aurel Vlaicu din municipiul Sibiu, a fost acroșat de o mașină.

Publicitate

În urma acroșării, tânărul s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune violentă cu partea carosabilă, suferind escoriații și o contuzie abdominală. La fața locului au intervenit de urgență medicii ISU SIBIU.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz, un sibian în vârstă de 52 de ani a pătruns în sensul giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Mihai Viteazu fără să acorde prioritate și a acroșat o trotinetă utilizată de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Prahova, care circula în sensul giratoriu.

Traficul rutier este îngreunat.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Sibiu, la un accident rutier unde au fost implicate un autoturism și o trotinetă. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care prezenta escoriații și o contuzie abdominală. Bărbatul a fost transportat la UPU Sibiu, conștient.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Raluca Marcu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai