spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Coliziune între o motocicletă și o autoutilitară, la Mediaș. Ambii au încălcat Codul Rutier

Știri din Județ

Publicitate

Un eveniment rutier s-a produs pe strada Brateiului din municipiul Mediaș, asta după ce Codul Rutier a fost încălcat de către ambii conducători.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o motocicletă spre Sighișoara, pe un tronson de drum prevăzut cu marcaj continuu, un sibian în vârstă de 39 de ani s-a angajat în depășirea unei autoutilitare, cu care a intrat apoi în coliziune după ce șoferul acesteia, un sucevean în vârstă de 42 de ani a virat la stânga, încălcând, la rândul său marcajul longitudinal continuu.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care conducea motocicleta a suferit un traumatism de membru inferior și un traumatism de coloană. Pasagera sa a suferit un traumatism la picior.

SAJ SIBIU ,a intervenit de urgenta cu un echipaj de tip B, în Medias pe str. Brateiului ,la un accident rutier produs între o autoutilitara și o motocicletă.Echipajul SAJ, a asistat medical un bărbat de 39 de ani (mototciclist) care a suferit un traumatism de membru inferior și traumatism de coloana, transportand-ul la CPU Medias.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență în municipiul Mediaș pe strada Brateiului la un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autovehicul. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ. Echipajul SMURD a preluat o femeie de 47 de ani cu traumatism la picior, care se afla pe motocicleta. Aceasta este transportată la CPU Mediaș, conștientă.” a declarat Sg. maj. Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă