spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Pericol la Agârbiciu, județul Sibiu! Copii fugăriți cu cuțitul și amenințați!

Știri din Județ

Publicitate

Caz revoltător în localitatea sibiană Agârbiciu. Conform primelor date, în cursul serii de ieri, un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a fugărit mai mulți copii, având în mână arme albe.

Publicitate

Martorii la eveniment au declarat faptul că tânărul în vârstă de 20 de ani este din București și cel mai probabil a venit în Agârbiciu la neamuri. Acesta ar fi făcut scandal, ar fi spart mai multe geamuri, ar fi fugărit cu cuțitul în mână mai mulți copii, adresându-le amenințări cu moartea.

Alertați de săteni, polițiștii au intervenit și l-au reținut pe tânăr pentru cercetări. Așteptăm informații suplimentare de la IPJ SIBIU.

Tânărul în timp ce fugea de locuitorii alertați de strigătele copiilor

„La data de 19 octombrie, în jurul orei 18;00, prin SNUAU 112, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au fost solicitați să intervină în localitatea Agârbiciu, unde un tânăr ar fi avut un comportament amenințător față de mai multe persoane aflate pe stradă. La fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, din municipiul București, care se comporta confuz și agitat. Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Agârbiciu, spontan și fără a fi provocat, tânărul ar fi amenințat mai multe persoane cu acte de violență și ar fi spart geamurile unui imobil, asupra sa fiind găsit un obiect tăietor – înțepător (cuțit). Nicio persoană nu a suferit vătămări corporale pe parcursul incidentului. Dat fiind comportamentul incoerent pe care îl manifesta, tânărul a fost transportat și internat nevoluntar într-o unitate medicală. În cauză, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever s-au sesizat din oficiu și au declanșat cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, respectiv distrugere.” au transmis pentru Sibiu Independent, reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ