spot_img
17.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Amenințări cu moartea la Biertan. Furios, a distrus chiar și brățara de monitorizare

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat a făcut scandal monstru la Biertan, acolo unde locuia fost soție. Acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o cu moartea. Chemați, polițiștii sibieni au aplanat conflictul, cel puțin pe moment.

Publicitate

Conflictul s-a datorat consumului de alcool de către bărbat, acesta devenind violent. Pe baza dovezilor și a mărturieri femeii, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie la o distanță mai mică de 100 de metri. Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.  La aceeași dată, în jurul orei 23:30, la nivelul Dispeceratului I.P.J. Sibiu s-a primit o alertă prin care se semnala faptul că dispozitivul montat a fost înlăturat, polițiștii intervenind de urgență în zona indicată. Bărbatul a fost depistat și s-a constatat că acesta distrusese dispozitivul electronic.  Întrucât persoana în cauză a refuzat montarea unui alt dispozitiv de supraveghere, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Procurorul de caz a dispus față de bărbat aplicarea măsurii controlului judiciar pentru 30 de zile și a impus obligația montării unui nou dispozitiv de monitorizare electronică.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri