spot_img
14.6 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

SIBIU: A circulat cu bicicleta pe contrasens și a fost acroșată de o mașină

Știri din Județ

Publicitate

O biciclistă a fost rănită după ce a intrat în coliziune cu o mașină care ieșea dintr-o benzinărie de pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că o biciclistă, de 38 de ani, din Șelimbăr, a circulat pe sensul opus de mers, pe direcția centru – aeroport și, în apropiere de intersecția cu strada Maramureșului, a fost acroșată de un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului, biciclista a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Femeia a fost transportată la spital conștientă.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe Șoseaua Alba Iulia, la un accident rutier unde a fost implicat un autoturism și o bicicletă. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 38 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată conștientă la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Raluca Marcu

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Se face mult tam-tam in presa daca o se produce un accident din vina conducatorului auto. As vrea sa vad mai multe articole cu accindente care NU sunt din vina soferului, si mai ales ce pedeapsa i s-a aplicat vinovatului. N-am vazut nici un pieton amendat pentru traversare neregulamentara, nici un motociclist pentru modificarea tobei de esapament, nici un biciclist fiindca circula pe trotuar – voi ati vazut asa ceva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)