spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un alt biciclist rănit! Vineri, zi record de accidente, în municipiul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ziua de vineri, în municipiul Sibiu, a fost plină de evenimente rutiere, în care mai multe persoane au fost rănite.

Publicitate

Un accident cu 19 răniți s-a produs pe strada Salzburg, un altul pe Dealul Dăii iar doi bicicliști au fost răniți, unul pe Șoseaua Alba Iulia, celălalt pe strada Cibinului. Iar un cetățean străin, a condus beat o trotinetă și a căzut, fiind transportat la spital.

Ultimul eveniment rutier s-a produs pe strada Cibinului din municipiul Sibiu. Astfel, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Gladiolelor, la ieșirea de pe Podul de Piatră, un sibian în vârstă de 30 de ani a virat la stânga pe strada Cibinului, nu a acordat prioritate și a acroșat o bicicletă condusă pe pista destinată bicicliștilor de către un sibian în vârstă de 47 de ani.

Bărbatul se deplasa regulamentar pe noua pistă pentru biciclete.

Numărul accidentelor în orașul Sibiu, în care sunt implicați bicicliști, sunt în creștere, de unde se poate deduce faptul că șoferii nu sunt atenți la noile piste pentru biciclete.

Pe noua pistă din municipiul Sibiu ce traversează și strada Cibinului, bicicliștii au prioritate. Inclusiv pe pista paralelă cu trecerile pentru pietoni, bicicliștii nemaiavând obligația să coboare de pe bicicletă și doar apoi să traverseze strada.

În urma impactului, biciclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral.

FOTO – INFO TRAFIC SIBIU FACEBOOK

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Cibinului, la un accident rutier unde a fost implicat un autoturism și o bicicletă. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui barbat în vârstă de 47 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat conștient la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Raluca Marcu

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)