spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

„Între revoluţii” la ESTE Filmul de Miercuri

Știri din Județ

Publicitate

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „Între revoluţii”, o docu-ficţiune regizată de Vlad Petri, câştigătoare a Premiului FIPRESCI (secţiunea Forum) la Berlin anul acesta. Proiecţia va avea loc miercuri, 25 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu.


Sinopsis:
Maria şi Zahra sunt studente la Universitatea de Medicină din Bucureşti în anii ’70. Când speranţa unei schimbări politice devine o certitudine, Zahra se întoarce la ea acasă, în Iran. În următorul deceniu, singura lor modalitate de a comunica este prin scrisori. Încadrate de două revoluţii, cuvintele lor descriu lupta femeilor pentru a fi auzite, societăţi în declin şi o prietenie solidă, care nu poate fi destrămată.

Premii: Premiul FIPRESCI (secţiunea Forum) la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, 2023.

Premiul pentru Cel mai bun film românesc la TIFF, 2023.

Rating: N-15. Nerecomandat sub 15 ani.

Film în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

Preţul unui bilet este de 20 lei şi se poate achiziţiona online de pe Bilete Între revoluţii Eventbook sau direct de la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociaţia Este Film.

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional*

Sponsor: Marquardt

Parteneri: Centrul Cultural „Ion Besoiu”, My Continental, Consomme Bistro, Centrul Cultural German Sibiu, Centrul Cultural Maghiar Sibiu, Cărturesti, Humanitas, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga”, Universitatea „Lucian Blaga”, Erasmus Librărie-Cafenea

Parteneri media: RockFM, Zile şi Nopţi, Goodtime magazine

* Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.

Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

Sursa: Agerpres.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă