spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

„Speranță pentru Darius” – spectacol caritabil la Casa Armatei din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Pentru a ajuta un băiețel de 9 ani anișori, grav bolnav, să fie tratat în străinătate, Asociația „Totul pentru Comunitate” organizează spectacolul caritabil Speranță pentru Darius.

Publicitate

Evenimentul va avea loc vineri, 3 noiembrie, începând de la ora 18:00 la Casa Armatei din Sibiu.

Pentru cei care vor să ia parte la eveniment și să contribuie înspre ajutorarea lui Darius, prețul unui bilet este de 30 lei.

Eu sunt Darius, am 9 ani și sunt un băiețel special, dar mereu vesel și zâmbăreț. Locuiesc în Sibiu, împreună cu mama mea care mă crește singură. Duc pe umeri diagnostice genetice gravă: epillepsie, retard psiho-motor, malformații cerebrale, strabism divergent, malformații ale membrelor inferioare , toate de origine genetică.

Eu nu merg singur, spun doar câteva cuvinte, nu mănânc singur și încă port scutece. Pentru mine nu există tratament, doar terapii de recuperare, la care merg zilnic. Pentru a capăta un echilibru mai bun și pentru a putea ajunge să merg chiar și singur, medicii mi-au recomandat orteze flexibile de mers, care se lucrează doar în străinătate, iar prețul lor este de ordinul miilor de euro. Am nevoie de ajutor pentru a aduna suma necesară, pentru ca îmi doresc și eu să merg, să alerg prin parc și să am o copilărie normală, nu una îngrădită într un scaun rulat. Dar am încredere în Dumnezeu și știu că într o zi, visul meu va deveni realitate!

Mulțumesc!


Pe scenă vor urca Alina Bîcă, Anca Mărginean, Sebastian Emanuel Stan, Otilia Bolohan, Sanda Gârboveanu, Aurelian Negrea, Alina Petrescu, Grupul Vocal „Cibinul ” al palatului Copiilor Sibiu, Grupul Mlădițe Sibiene, precum și Grupul Doruri Sibiene.

Organizatorii au pregătit și un bazar surpriză.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune