spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu – expoziție de artă fotografică de prestigiu

Știri din Județ

Publicitate

Cea de-a 24-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu se apropie cu pași rapizi! Evenimentul va avea loc duminică, 29 octombrie 2023, cu începere de la ora 12:00, in sala de expoziții din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.


Această vă va introduce într-o lume a esteticii și înțelegerii profunde a realității prin intermediul fotografiilor captivante. Lucrările selectate pentru acest eveniment provin de la artiști fotografi din peste 40 de țări din întreaga lume, oferindu-vă o privire panoramică asupra diversității și creativității fotografice.

Sibiul a devenit o destinație râvnită în circuitul competițiilor internaționale de fotografie, datorită reputației dobândite de-a lungul decadelor. An de an, mii de fotografi din întreaga lume aleg Sibiul ca destinație, sperând să-și vadă operele recunoscute și apreciate pe scena internațională.

Fotografia reprezintă o formă sublimă de artă, capabilă să cristalizeze momente efemere și să dezvăluie subtilele nuanțe ale naturii și ale umanității în imagini captivante. Prin intermediul acestei arte, intrăm într-o lume a contemplării și a exprimării artistice, iar comunicarea devine universală, depășind granițele limbajului.

Cea de-a 24-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu va explora tema călătoriei în universul estetic, unde imaginația și creativitatea devin realitate. În acest context, dorim să subliniem că în competiție au fost înscrise aproape 4000 de imagini fotografice de artiști din 40 de țări. Aceste creații au fost evaluate cu grijă la începutul lunii octombrie de către personalități recunoscute în lumea fotografiei.

Vernisajul expoziției va fi un moment deosebit, în cadrul căruia invitații vor avea ocazia de a admira o selecție deosebită de lucrări. De asemenea, cu bucurie și mândrie, vă informăm că printre laureații acestei ediții remarcabile se află și sibieni.

Evenimentul va fi deschis publicului în mod gratuit, iar programul de vizitare este următorul: de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 și sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00. Vă invităm să faceți parte din această călătorie în lumea fascinantă a artei fotografice și să experimentați o panoramă de imagini captivante, ce vor trezi admirație și reflecție.

Salonul International de Arta Fotografica, este un eveniment co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu

și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizat de Fotoclub Orizont si Casa de Cultura a Studentilor Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă