2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

Metode de eficientizare energetică sustenabilă a locuinței pentru locuitorii orașului Săliște

Știri din Județ

Publicitate

Primăria orașului Săliște a găzduit perioada 25-27 octombrie 2023, în cadrul proiectului „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”, trainingul despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă”.


Care sunt țintele europene și obiectivele Pactului Verde European, cum contribuie județul Sibiu la neutralitatea climatică și care sunt sistemele alternative de producere a energiei au fost câteva dintre temele discutate în cadrul trainingului despre „Gestiunea eficientă a energiei și soluții de energie regenerabilă”.

Publicitate

Mai multe detalii: https://energieverde.cjsibiu.ro/


Proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică – pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu” este implementat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și University of South-Eastern Norway și este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014 – 2021, în cadrul „Programului de Energie din România”, cu o valoare de 188.930 euro. Proiectul se desfășoară în perioada aprilie 2023 – ianuarie 2024.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri