spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Alt accident cu victime în intersecția „blestemată” de pe Calea Șurii Mici din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un alt accident de circulație s-a produs în intersecția DN 7H – Salzburg – cu Calea Șurii Mici, din municipiul Sibiu. Aici, de-a lungul timpului, au fost nenumărate accidente grave. Acum două săptămâni, două microbuze s-au ciocnit, fiind rănite 23 de persoane.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un buldoexcavator pe Calea Șurii Mici, un bărbat în vârstă de 41 de ani a pătruns în drumul național pentru a-l traversa, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre A1 spre aeroport de către o medieșeancă în vârstă de 52 de ani.

Un pasager din autoturism, un medieșean în vârstă de 48 de ani a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital conștient.

Traficul se desfășoară îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe Calea Șurii Mici la intersecția cu DN 7H (strada Salzburg) la un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. Un bărbat a rămas încarcerat, având nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost extras din mașina, conștient. A primit îngrijiri medicale la fața locului având o plagă la braț. Acesta este transportat la UPU Sibiu conștient. În accident au mai fost implicate alte 3 persoane care din fericire nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sublocotenent Ștefan Andreea

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă