spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Mai mulți călători răniți, după ce două microbuze s-au ciocnit, pe strada Salzburg din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Patru persoane au avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale iar alte 15 au suferit traumatisme și escoriații, după ce două microbuze de transport persoane s-au ciocnit la intersecția Calea Șurii Mici cu strada Strasburg.


Conform datelor culese de la fața locului, de către reporterul Sibiu Independent, din totalul de 23 de călători, din ambele microbuze, 19 au ajuns la spital, 11 femei și 8 bărbați. Patru dintre acestea ar fi suferit multiple traumatisme grave.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că, în timp ce conducea un microbuz destinat transportului de persoane pe DJ 143B, Rusciori – Sibiu, o femeie în vârstă de 44 de ani, din județul Vâlcea, a pătruns în intersecția cu strada Salzburg și a intrat în coliziune cu un alt microbuz destinat transportului de persoane condus dinspre A1 spre aeroport de către un medieșean în vârstă de 49 de ani.

Poliția Sibu a făcut mai multe adrese către autoritățile locale pentru crearea unui sens giratoriu, inclusiv acum câteva săptămâni. Din păcate, solicitările polițiștilor rutieri, dar și a altor cetățeni, se pierd prin sertare.

Starea răniților! 11 la Județean, 8 la Militar

Din cele 23 de persoane implicate, 19 au fost transportate la spital. La Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși 11 pacienți cu vârste între 24 și 57 ani, 5 femei și 6 bărbați. La Spitalul Militar au ajuns încă 8 victime, cu diferite traumatisme.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă