2.3 C
Sibiu
sâmbătă, 09 decembrie, 2023

USR Sibiu invită cetățenii să-și exprime opinia cu privire la noul Regulament de parcare în zonele de blocuri (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Consilierii locali USR Sibiu sunt dedicați aducerii guvernării locale cât mai aproape de nevoile și așteptările comunității sibiene. Regulamentul de Parcare în zonele de blocuri propus de Primăria Sibiu a ridicat multe semne de intrebare si  polemici din partea cetățenilor, motiv pentru care USR organizează o dezbatere publică pe acest subiect.

Publicitate

“Așteptăm cu nerăbdare să vedem opinia onestă a  celor care locuiesc in Sibiu și mai ales să le oferim oportunitatea de a influența acest regulament important care va afecta modul în care se desfășoară parcările în cartierele noastre rezidențiale.” a declarat Ioan Plesciuc, consilier local USR Sibiu.

Conform propunerii actuale, fiecare locuitor de bloc ar putea avea acces la un loc de parcare rezervat în schimbul unei taxe lunare de 100 de lei. Cei care nu doresc să achiziționeze un astfel de abonament vor putea să parcheze în continuare gratuit pe locurile nerezervate disponibile.

Evenimentul de consultare publică organizat de filiala locala USR va avea loc luni, 6 noiembrie, ora 19, la  sediul USR Sibiu, strada Hipodromului, nr. 3A.

“Vrem să subliniem că opinia tuturor contează și că dorim să formulăm un Regulament de Parcare care să satisfacă nevoile și preocupările comunității noastre. Incurajăm pe toată lumea să participe activ la această discuție și să propună soluții astfel incât să formulăm la final amendamente serioase in avantajul tuturor.”, a mai subliniat Ioan Plesciuc.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri