spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Diana Mureșean (USR Sibiu): „Consiliul de Administrație Tursib bagă capul în nisip!” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Am participat în această dimineață la o ședință de lucru crucială cu conducerea Tursib și reprezentanți ai consilierilor de la toate partidele din Consiliul Local pentru a discuta situația critică de la Tursib, unde se propune o reducere semnificativă a frecvenței curselor.

Cu toate că s-a solicitat și s-a așteptat implicarea lor în această problemă la ședința de săptămâna trecută a Consiliului Local, astăzi nici măcar unul dintre membrii Consiliului de Administrație al Tursib nu a fost prezent.

Ei primesc o remunerație echivalentă cu salariul minim pe economie, în timp ce unii sibieni muncesc 8 ore pe zi, timp de o lună, pentru a obține aceeași sumă.

Este inacceptabil ca acești membri ai CA-ului să își arate desconsiderarea față de o problemă atât de importantă pentru comunitatea noastră. Oricine ar trebui să-și facă datoria și să-și asume responsabilitatea atunci când vine vorba de transportul public, un serviciu vital pentru sibieni iar calitatea sa afectează direct viața noastră de zi cu zi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă