spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Șelimbărenii victorioși în deplasare la Miercurea Ciuc

Știri din Județ

Publicitate

Jucătorii de la CSC Șelimbăr au reportat o nouă victorie în Liga II. FK Csíkszereda Miercurea Ciuc a fost înfrântă acasă de cei din Șelimbăr cu 2 la 1. Meciul de la Miercurea Ciuc a fost unul dificil, dar șelimbărenii și-au arătat, din nou, valoarea.

Publicitate

Bucurie mare pe banca celor din Miercurea Ciuc în minutul 21 când Balogh a deschis scorul pentru gazde. Dar bucuria a durat fix 2 minute. Raul Codruț Rotund a egalat pentru CSC Șelimbăr.

În repriza a doua, Raul Palmeș a înscris golul victoriei pentru Șelimbăr în minutul 59.

Claudiu Niculescu, antrenor CSC Șelimbăr: „Ne-am descurcat destul de bine, cel puțin până am rămas în 10 jucători. Am controlat jocul. Meciul s-a terminat așa cum ne doream să se termine.”

Jucătorul Lumbu (Franța) a fost eliminat din echipa Șelimbărului în minutul 72 după un fault în apropierea careului. Jucătorul francez nu este la prima eliminare de acest fel. După eliminarea sa, jucătorii din Miercurea Ciuc au declanșat un atac furibund la poarta celor din Șelimbăr. Șuturile au curs și de trei ori, bara a salvat portarul oaspeților. Scor final 1 la 2 pentru CSC Șelimbăr.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune