spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

FOTBAL: Primăria Sibiu a refuzat echipa din Șelimbăr, dar dă stadionul celor de la UTA

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de fotbal UTA Arad a anunțat astăzi că a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal acceptul să joace următoarele meciuri la Sibiu pe Stadionul Municipal. Echipa arădeană are stadionul în lucru și juca la Oradea. Arădenii spun că au acordul Primăriei Sibiu. În august și echipa CSC Șelimbăr a cerut să joace pe Municipalul din Sibiu, dar au fost refuzați de Primăria Sibiu pe motiv că nu se poate reface gazonul pentru meciurile celor de la Hermannstadt.

Publicitate

Situația cel puțin ciudată la Sibiu, unde Primăria a acceptat ca UTA Arad să joace provizoriu mai multe meciuri din SuperLiga pe noul stadion Municipal. Conform ziarului sportarad.ro primul meci al UTA la Sibiu ar putea fi chiar cel de luni, 13 noiembrie contra Oțelului Galați.

Pentru a evita ca întînirea acasă Cu FC Hermannstadt, din retur, pentru UTA să fie la Sibiu, probabil acest meci se va juca la Mediaș. Iar cel din Cupa României la Voluntari, conform declarațiilor antrenorului UTA Arad.

Reamintim că CSC Șelimbăr a cerut să joace pe Stadionul Municipal din Sibiu din august, dar a fost refuzată de Primăria Sibiu pe motiv că gazonul nu are timp de regenerare între meciurile echipei FC Hermannstadt. Se pare că aceeași problemă, nu a mai fost și în cazul UTA.

Conducerea UTA dă asigurări că se va întoarce la Oradea

Conducerea UTA Arad a comunicat astăzi că mutarea la Sibiu este provizorie. Echipa dorește să se întoarcă la Oradea pentru meciurile de acasă.

„Dorim să jucăm cât mai aproape de casă, apreciem deschiderea și sprijinul acordat de gazdele noastre din județul vecin. Ne bucurăm că am putut să oferim orădenilor meciuri de primă ligă a României și mai dorim să le oferim în continuare.

Din aceste motive, am solicitat organizatorului de competiție ca doar următorul joc pe care îl vom juca din postura de gazdă să fie disputat în altă localitate decât Oradea.

Singurul motiv pentru care am făcut această solicitare este protejarea suprafeței de joc pe care s-au jucat multe partide într-o perioadă relativ scurtă, motiv pentru care au apărut și unele probleme.

Astfel, UTA-Oțelul Galați din etapa a 16-a a Superligii se va juca la Sibiu, pe stadionul Municipal, dacă solicitarea noastră va fi avizată favorabil.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!