spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Carambol pe autostrada A1, la ieșirea spre Cisnădie. A fost activat PLANUL ROȘU

Știri din Județ

Publicitate

Mai multe echipaje ISU SIBIU și SAJ s-au deplasat de urgență pe autostrada A1, la ieșirea spre Cisnădie. Din primele informații, acolo s-a produs un carambol între mai multe autovehicule.


Cel puțin cinci mașini și o autoutilitară au intrat în coliziune, acestea fiind imobilizate pe banda de urgență, traficul în zonă este îngreunat. Sursele Sibiu Independent au indicat patru persoane rănite. Începând cu ora 17:50, a fost activat planul roșu de intervenție.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din autoutilitară de 3,5 tone și remorcă, pe banda întâi, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Avrig, pe fondul neatenției în conducere, a acroșat colțul stânga spate al unei autoutilitare aflate pe banda de selecție pentru coborârea de pe A1, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat alte patru autoturisme aflate în coloană spre coborâre.

La fața locului au mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea intervin și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

ACTUALIZARE: În accidentul rutier sunt implicate 6 autovehicule și au fost implicate 8 persoane adulte și un sugar de 6 luni. Toate persoanele sunt în afara pericolului, două fiind încarcerate însă conștiente. Patru adulți refuză transportul la spital, vor merge la spital doar trei adulți și sugarul de 6 luni.

Starea victimelor transportare la UPU Sibiu:

-o femeie în vârstă de 35 de ani a suferit un traumatism la mână

-un alt bărbat în vârstă de 28 de ani a suferit un traumatism facial

-o altă femeie în vârstă de 26 de ani a suferit un traumatism cranian

-sugarul în vârstă de 6 luni a fost transportat la CPU a Spitalului de Pediatrie.

Traficul se desfășoară îngreunat pe banda 2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă