spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Premianții Concursului Național de Pictură și Grafică Ediția a IX-a

Știri din Județ

Publicitate

Şcoala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu a desfășurat, zilele trecute, cea de-a IX-a ediție a Concursului Național de Pictură şi Grafică.

Publicitate

Concursul s-a adresat elevilor Școlilor Populare de Arte și Meserii din țară, fiecare şcoală a putut să intre în competiție, cu trei lucrări pentru fiecare secțiune. Tema concursului de anul acesta a fost „Intermediar”. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului ,,Festivalul Șanselor Tale”.

Jurizarea a avut loc luni, 6 noiembrie, iar juriul a fost alcătuit din artiștii vizuali Ștefan Radu Crețu și Albert Sofian.


La categoria de vârstă „Tineri și adulți” (cu vârsta de peste 14 ani), secțiunile pictură și grafică, premiile 1, 2, 3 și mențiunea au fost în valoare de 800, 600, 500 și respectiv 300 de lei, iar la categoria de vârstă „Copii” (cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani inclusiv), secțiunile pictură și grafică, premiile 1, 2, 3 și mențiunea au fost în valoare de 500, 400, 300 și respectiv 200 de lei.


Vă aducem aminte că astăzi este ultima zi în care puteți vizita expoziția de pictură și grafică cu tema „Intermediar” care se află acum în Turnul Sfatului, Sibiu!

Câștigătorii de anul acesta, cât și alte detalii despre concurs, puteți vedea aici: https://artesibiu.ro/concursul-national-de-pictura-si…/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri