spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

AUR Sibiu a găsit soluție pentru problema parcărilor la blocuri: Un loc gratuit pentru fiecare familie. Restul pe bani

Știri din Județ

Publicitate

Constantin Dincă, a declarat astăzi la conferința de presă AUR Sibiu, că partidul a depus la Primăria Sibiu o propunere referitoare la noul regulament privind plata parcărilor în zonele de blocuri. Primăria Sibiu vrea să taxeze 100 de lei pe lună fiecare autoturism parcat la bloc. Și permite doar unul pe apartament să fie parcat. AUR Sibiu a găsit o soluție socială, dar și aducătoare de bani la bugetul local: fiecare familie să primească un loc gratuit. Dacă dorește mai multe locuri să plătească tot mai mulți bani, în funcție de numărul de mașini.

Publicitate

„Fiecare familie să aibă dreptul la un loc de parcare gratis pentru un autoturism, al doilea abonament cu 100 de lei, al treilea cu 150 lei și așa mai departe. Până la urmă, locul și spațiul public este al cetățeanului și pus la dispoziția acestuia.  Și dacă vrem să și taxăm această aglomerație, poluare, atunci pentru a doua, a treia, un abonament destul de costisitor pentru cine își permite”, a explicat Constantin Dincă propunerea AUR Sibiu.

Dincă a anunțat că dorește să candideze din partea AUR la Consiliul Local Sibiu. El este cunoscut din calitatea de inspector școlar și profesor de geografie.

În propunerea AUR Sibiu trimisă la Primărie se menționează și: „obligatia achitării unei taxe suplimentare pentru autoturismele/microbuzele firmelor pe care lucrează locuitorii angajați, dacă acestea vor fi paracte pe locurile dintre blocuri, taxă achitată de către firma ce are în proprietate vehiculul (aceste sunt cheltuieli deductibile)”.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Reiterez și pe această cale, profunda mea considerație și prețuire pentru distinsul dascăl, geograf și fost coleg la ISJ Sibiu Constantin Dincă, dar AUR este o grupare extremistă, xenofobă și care promovează ura față de minoritățile care trăiesc în România.
    Este cunoscut de toată lumea faptul că gruparea condusă de huliganul și ultras-ul George Simion a băgat în Parlament o mulțime de indivizi cu probleme penale dintre care citez pe infractorii condamnați la închisoare cu suspendare g-ral(r.) Mircia Chelaru, Ringo Damureanu, Mihai Lasca. De asemenea deputatul bâlbâit Călin Constantin Balabasciuc.
    Pentru cine nu știe, AUR are câte 2 consilieri locali doar in consiliile locale din Jina și din Vurpăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!