spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Ministrul Culturii, Raluca Turcan: „Investițiile ocupă primul loc pe agenda Consiliului Județean Sibiu, iar rezultatele se văd în teren pentru oameni” (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Ministrul Culturii, Raluca Turcan a transmis următorul comunicat de presă:


Am vizitat astăzi, împreună cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, colegul meu Adrian Veștea și cu președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, șantierele mai multor proiecte de investiții importante pentru sibieni.

Sunt proiecte care asigură acces la servicii de sănătate la standarde europene, asistență socială țintită pentru cei vulnerabili, școli mai primitoare și drumuri mai bune, adică mai puțin timp petrecut în trafic. Toate aceste investiții se regăsesc in viața de zi cu zi a sibienilor.

Prezența ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației la Sibiu este un semnal puternic ca aceste investiții vor continua, ca efortul Consiliului Județean și primăriilor sibiene, va fi sprijinit de Guvern.

Vorbim de investiții prin POR , PNRR si Anghel Saligny. Adică fonduri europene și buget național cu o semnificativă cofinanțare din bugetul CJ. Fiecare dintre proiectele derulate aduce plus valoare comunității sibiene.

Este dovada că acolo unde există colaborare între guvern și administrația locală, beneficiază oamenii. Însă este necesar ca guvernarea PNL să continue, pentru ca fondurile europene să nu fie puse in pericol, pentru ca bugetul României pe anul viitor să fie axat pe investiții și pentru ca șantierele din România să fie duse la bun sfârșit.

Nu trebuie să ajungem în situația ca investițiile în beneficiul oamenilor să fie sacrificate sau puse în pericol, prin periclitarea surselor de finanțare. Din acest motiv am susținut măsurile care vizează o mai bună gestionare a bugetului de stat, asigurând totodată stabilitatea economică a României și asumarea angajamentelor față de partenerii europeni.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă