spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Dr. Ștefania Șerban, managerul Spitalului Căi Ferate Sibiu a participat la un eveniment dedicat soluțiilor de digitalizare în sănătate

Știri din Județ

Publicitate

Dr. Ștefania Șerban, managerul Spitalului Căi Ferate Sibiu, la invitația Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, a participat la evenimentul din 7 noiembrie, dedicat soluțiilor de digitalizare în sănătate.


Am fost onorată să primesc invitația Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, pentru a participa la evenimentul din 7 noiembrie, dedicat soluțiilor de digitalizare în sănătate, în general și ale managementului medicației, în special.

Digitalizarea în medicină este o necesitate, nu mai este o opțiune. Este nevoie de acces facil la informațiile corecte și de realizarea unui sistem modern, integrat în medicina europeană.

BD Rowa a prezentat soluția automatizării în domeniul farmaceutic. Avem multe de recuperat, ani întregi în care s-a aplicat principiul viciat „merge oricum, e bine și așa…”, iar cei care au de suferit sunt pacienții.

Invitația la acest eveniment este încă o confirmare că proiectele noastre sunt corecte și sustenabile. Continuăm cu aceeași dăruire și implicare, cu mult suflet. Învățăm de la alții care au aplicat modele de succes, pentru binele pacienților!

Mulțumesc organizatorilor pentru oportunitate și pentru încurajările de a continua ceea ce facem, pentru că DA, facem bine ceea ce facem!”, a transmis Ștefania Șerban, managerul Spitalului General CF Sibiu, pe pagina de Facebook Spitalul General CF Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă