31.6 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

Gala Învățătorilor din Sibiu la prima ediție

Știri din Județ

Asociația Învățătorilor din Sibiu a organizat vineri seara prima ediție a Galei Învățătorilor din Sibiu. A fost un bun prilej de a recunoaște meritele celor mai implicați învățători din județ și nu numai. Gala a fost găzduită de Școala gimnazială ERI.


Premianții primei ediții a galei au fost: Viora Rozorea, Tudorel Drăgoi (ambii profesori pentru învățământul primar), Elena Plitea, David Borghină (ambii învățători), Constantin Romulus Simion – directorul Școlii Gimnaziale I. L. Caragiale din Sibiu,

Publicitate

„A fost un moment în care am celebrat dascălii cu experiență, dascălii aflați la început de drum, pe cei care fac ca totul să fie posibil indiferent de mediul de proveniență al școlii,urban sau rural, pe cei care ne demonstrează că școala nu se limitează doar la activitățile din timpul orelor, școala creează contexte de învățare, adună comunitatea în jurul ei! I-am celebrat pe cei care conduc o școală! Gala Învățătorilor din Sibiu se dorește a fi un eveniment anual care să aducă în fața comunității o parte din oamenii cu vocație care zi de zi contribuie la o educație de calitate!” au declarat organizatorii.

La eveniment a participat și inspectorul școlar general, Mariu Emilian Novac. Gala a avut parte și de momente artistice oferite de elevi ai Liceului de Artă Sibiu.

Partenerii proiecului au fost Romanian Business Leaders – Filiala Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Proiectul Merito, SuperTeach si Școala Gimnazială ERI și Liceul de Artă Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie