spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Două persoane lovite de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu. Au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

În această seară, doi pietoni au fost loviți de o mașină în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni situată la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Luptei din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropiere de intersecția cu strada Luptei, o femeie în vârstă de 26 de ani, din județul Galați și un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Veștem au fost loviți de un autoturism condus dinspre strada Hipodromului spre Bvd Mihai Viteazu de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Orlat.

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 28 de ani a suferit un traumatism costal iar femeia în vârstă de 26 de ani a suferit un traumatism lombar și o contuzie de șold.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit de urgență pe strada Nicolae Iorga din municipiul Sibiu la un accident rutier unde două persoane au fost acroșate de un autoturism. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 28 de ani care a suferit un traumatism costal și unei femei în vârstă de 26 de ani care a suferit un traumatism lombar și o contuzie de șold.Ambii sunt transportați la UPU Sibiu conștienți.

Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului