spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident între localitățile Micăsasa și Țapu. Un microbuz și o mașină au intrat în coliziune

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, pe DN 14B, între Țapu și Micăsasa. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și un microbuz transport marfă.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Blaj, un sibian în vârstă de 51 de ani a pătruns pe contrasens, a acroșat un microbuz transport marfă condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din județul Alba, după care a fost proiectat într-un cap de pod.

Conducătorul autoturismului a suferit un traumatism lombar iar pasagera din autoturism, o sibiancă în vârstă de 54 de ani, a suferit un traumatism toracic și unul de membru inferior.

„La fața locului au fost mobilizate, o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj SAJ. Un echipaj SMURD a preluat un bărbat în vârstă de 54 de ani cu traumatism lombar și a fost transportat la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Sg. maj. Raluca Marcu

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu un echipaj de tip B între localitățile Tapu și Micasasa la un accident rutier produs între un microbuz și un autoturism. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical 3 persoane. Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu o femeie ,de 52 de ani care a suferit un traumatism toracic și traumatism de membru inferior.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă