spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

„Romeo și Julieta” de Mediaș – Sunt căutați de Poliție după ce au fugit de acasă!

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută doi minori care au plecat de acasă fără a mai reveni.


Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 2 decembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 03,00, fiica sa, HALLER DIANA CĂTĂLINA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, împreună cu BUMBU DORU DANIEL DENIS, în vârstă de 14 ani, din același municipiu, fără a mai reveni acasă.

HALLER DIANA CĂTĂLINA

Semnalmente: înălțime 154 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr roșcat drept, lung.

La momentul plecării, tânăra ar fi purtat o bluză sport, cu glugă de culoare neagră, cu inscripția ”adidas” pe brațul stâng, o pereche de pantaloni de culoare neagră cu dungi albe, încălțăminte sport de culoare albastră și roz.

BUMBU DORU DANIEL DENIS

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 65 de kg, ochi căprui, păr brunet, scurt.

La momentul plecării, persoana în cauză ar fi purtat geacă de culoare neagră, cu glugă prevăzută cu blăniță de culoare albă, pantaloni blue-jeans de culoare neagră, cu un accesoriu la buzunarul drept, încălțăminte sport de culoare albă, cu sigla ”NIKE” de culoare portocalie.

Semne particulare: pe dosul mâinii drepte are un tatuaj tip coroană vizibil.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acești tineri sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă