spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu victime, la doi pași de Spitalul Clinic Județean Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier cu victime s-a produs astăzi, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Hermann Oberth și Fabricii, din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fabricii, o femeie în vârstă de 66 de ani a pătruns în sensul giratoriu fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Bâlea de către un bărbat în vârstă de 69 de ani. Toți cei implicați sunt sibieni.

Conducătorul auto și pasagerul din mașina pe care acesta o conducea, un bărbat în vârstă de 41 de ani au au suferit traumatisme craniene și lombare.

„SAJ SIBIU ,a trimis două de echipaje de tip B, în Sibiu la sensul giratoriu din fața Policlinicii ,la un accident rutier produs între două autoturisme. Echipajele SAJ ,au asistat medical doi bărbați ,de 41 și 69 de ani, care au suferit traumatisme craniene și lombare. Cei doi, au fost transportati la UPU Sibiu,în stare stabilă.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune