spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Jucatorii de la BC CSU Sibiu le prezintă elevilor regulile de baschet și importanța fair-playul în jocul de echipă

Știri din Județ

Publicitate

Promovarea Baschetului în Școli, proiect ajuns în ultimii ani un reper în peisajul sportiv-educațional local și un exemplu în cel național, revine la Sibiu mâine, 6 decembrie 2023.

Publicitate

Evenimentul a fost organizat pentru prima oară în anul 2006, odată cu înființarea grupului CSU Fans și a Asociației fanilor baschetului sibian, “Al 6-lea jucator”, fiind prezenți în școlile din Sibiu zeci de jucători profesioniști din cadrul echipei BC CSU Sibiu.

De această dată, evenimentul va avea loc la Școala Regele Ferdinand din cartierul Vasile Aaron, iar antrenorii de ocazie pentru elevii de aici vor fi jucătorii BC CSU Sibiu Monyea Pratt, Mirel Dragoste și Aurelian Gavriloaia.  Ca de obicei, jucătorii prezintă elevilor regulile de baschet și importanța fair-playul în jocul de echipă, beneficiile sportului și ce înseamnă pentru ei să evolueze pentru o echipă cu tradiție cum este BC CSU Sibiu.

Fiecare jucător va selecta elevi dintre cei prezenți în sala de sport, care vor învăța mișcările esențiale din jocul de baschet. În urma acestei selecții vor fi formate echipe care se vor întrece într-un mini-campionat de baschet.
Promovarea Baschetului în Școli se adresează în special copiilor între 8-14 ani și își propune să le atragă atenția asupra unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, printr-o abordare directă și exemplificativă. Elevii școlilor sibiene fac cunoștință cu jucători profesioniști de baschet, de multe ori idolii lor.

Vă așteptăm miercuri, 6 decembrie 2023,  la Școala Regele Ferdinand din Sibiu între orele 10:00-12:00.

Program: 

* 10:00-11:00 invitat Mirel Dragoste. 

* 11:00-12:00 invitați Monyea Pratt și Aurelian Gavriloaia

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!