spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Jucătorii BC CSU Sibiu, antrenori de baschet la Școala Nicolae Iorga din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Miercuri, 10 decembrie, jucătorii BC CSU Sibiu Pavlin Ivanov și Rareș Uță, au fost antrenori de ocazie pentru 200 de elevi ai școlii gimnaziale „Nicolae Iorga” din Sibiu. Acțiunea a făcut parte din cadrul proiectului Promovarea Baschetului în Școli, organizat de Asociația al 6-lea Jucător, cu sprijinul echipei BC CSU Sibiu, Andu și Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.


Pe parchetul nou al sălii de sport din cartierul Hipodrom au poposit, miercuri, doi dintre jucătorii echipei de baschet BC CSU Sibiu, fiind primiți în urale de bucurie de cei aproape 300 de copii care, timp de două ore, au fost pregătiți în tainele jocului cu inel.

Bulgarul Pavlin Ivanov și Rareș Uță și-au format adevărate echipe de baschet care, la finalul stagiului de pregătire, s-au întrecut într-un mini-campionat de baschet, fiind împinși de la spate de galeriile formate pe marginea parchetului și în mica tribună aflată lângă teren. La finalul competiției, jucătorii au fost asaltați pentru autografe și de ceilalți elevi care nu participase la acțiune, dar au aflat de prezența baschetbaliștilor în școala lor, jucătorii fiind reținuți mai bine de jumătate de oră pentru a oferi copiilor semnături pe tricouri, încălțăminte sau mingi de baschet.

Pe lângă cele două ore de sport petrecute alături de jucători profesioniști de baschet, școala gimnazială „Nicolae Iorga” a primit mingi de baschet și maiouri de joc personalizate din partea firmei Andu.

Promovarea Baschetului în Școli, organizat de Asociația al 6-lea Jucător încă din anul 2006, se adresează în special copiilor între 8-14 ani și își propune să le atragă atenția asupra unei alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber, printr-o abordare directă și exemplificativă. Elevii școlilor sibiene fac cunoștință, prin aceste acțiuni, cu jucători profesioniști de baschet, de multe ori idolii lor.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă