31.2 C
Sibiu
sâmbătă, 22 iunie, 2024

ANII DRUMEȚIEI: Drumeție în Munții Făgăraș: Cabana Suru și Monumentul Salvamontiștilor 

Știri din Județ

Programul Anii Drumeției invită pe cei interesați duminică, 10.12.2023 la Drumeție în Munții Făgăraș: Cabana Suru și Monumentul Salvamontiștilor. Drumeția este una de dificultate medie-mare cu o diferență de nivel de 1250 m. Traseul pe care îl vor urma este: V. Moasa Sebesului – Cab. Suru – Monum. Salvamontistilor – retur, iar la prânz se va face o pauză la Cabana Suru, cu posibilitate de servire a mesei.


UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 07.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr.

Publicitate

ECHIPAMENT NECESAR
bocanci de iarnă, impermeabili și PESTE GLEZNA (atenție: NU vor fi acceptați participanți care nu îndeplinesc acest criteriu)
haine de zăpadă/vânt, în mai multe straturi
strat termic
căciulă/mănuși (groase)
bețe trekking
buff/cagulă
frontală
protecție soare (ochelari)
parazăpezi

frontală (încărcată)

sticlă cu ceai/apa (min 1l)
sandwich-uri/gustari

Recomandare:

bețe trekking, gheruțe/colțari (doar de la Cabana Suru în amonte, în funcție de starea zăpezii – vă informăm dacă sunt obligatorii)

COSTURI
70 lei/adult

Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

GHID
Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547

Notă:

In caz de zăpadă sau vreme nefavorabilă în zona alpină, tura SE VA AJUSTA/ADAPTA conform condițiilor.

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii