spot_img
5.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Atelier creativ de dezvoltare socio-emoțională

Știri din Județ

Publicitate

Sâmbătă 16 decembrie biserica „Întâmpinarea Domnului”, din Cartierul Tineretului, Comuna Şelimbăr organizează împreună cu Asociația Heidi Șelimbăr un atelier creativ de dezvoltare socio-emoțională, potrivit pentru copiii cu vârsta între 3-10 ani.

Publicitate

Atelierul se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului în noua biserică de lemn începând cu orele 12:00. Atelierul este structurat în două părți: o etapă vizează expunerea interactivă a unei povești cu specific de Crăciun, iar în partea a doua, copiii vor confecționa ornamente de brad prin tehnica șervețelului, imagini fermecătoare de Crăciun, steluțe și sclipici ne vor însoți pe drumul creativ.

Părinții alături de copii se pot înscriere la numărul de telefon 0723935311 în limita locurilor disponibile. Cei interesați să sprijine această acțiune terapeutică o pot face prin donații către Asociația Heidi Șelimbăr.

Preot paroh Sevastian Ghiorghiasa biserica ortodoxă „Întâmpinarea Domnului”, din Cartierul Tineretului, Comuna Şelimbăr.

Toate aceste detalii le puteți regăsi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer