spot_img
19.1 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Femei lovite de un taxi, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Două femei au fost rănite de un taxi, în această dimineață, în timp ce traversau regulamentar pe o trecere de pietoni de pe strada Henri Coandă, din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henri Coandă, dinspre Vasile Aaron, un sibian în vârstă de 67 de ani nu a acordat prioritate și a lovit două femei, una în vârstă de 25 de ani și una în vârstă de 55 de ani, sibience, care traversau strada pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, femeia în vârstă de 25 de ani a suferit un traumatism de membru inferior iar cealaltă femeie, în vârstă de 55 de ani a suferit traumatisme craniene, de claviculă și de torace.

„Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu, a trimis de urgență un echipaj de tip B și un echipaj cu medic pe strada Henri Coandă la un accident rutier. Un autoturism a accidentat doua femei, în timp ce traversau strada . O femeie de 25 de ani a suferit un traumatism de membru inferior iar o a doua victima, de 55 de ani ,femeie, a suferit traumatisme craniene ,de clavicula și de toarace. Ambele victime, au fost transportate la UPU SIBIU .” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ