21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Proiectul „Ora de sport la bazin” continuă și în anul școlar 2023-2024, la Cisnădie

Știri din Județ

Proiectul „Ora de sport la bazin”, care a început cu succes în anul precedent, oferă elevilor cisnădieni șansa de a participa la lecții de educație fizică și sport într-un mediu acvatic, în bazinul modern al Complexului Aria Măgura, din Cisnădie. În cadrul orelor de educație fizică și sport, lunar, elevii au șansa de a se familiariza cu mediul acvatic și de a învăța primele noțiuni de înot. Aceștia primesc instrucțiuni și sfaturi utile pentru a se simți confortabil în apă și pentru a începe să înțeleagă tehnicile de bază ale înotului, sub atenta supraveghere a profesorilor.


Această oportunitate a devenit realitate în cadrul parteneriatului între Primăria Cisnadie, Complexul Aria Măgura și toate școliledin Cisnădie, în efortul primăriei de a oferi gratuit elevilor experiențe educaționale variate și stimulante.

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a precizat: “Această inițiativă nu numai că încurajează un stil de viață activ și sănătos, dar și creează amintiri de neuitat pentru elevii școlii, subliniind importanța colaborării între administrația locală și instituțiile de învățământ”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri