spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Anunț la finalizarea proiectului cu titlul „Dezvoltarea și introducerea în producție a unei platforme inovative de relaxare și îmbunătățire a somnului”

Știri din Județ

Publicitate

Anunț la finalizarea proiectului cu titlulDezvoltarea și introducerea în producție a unei platforme inovative de relaxare și îmbunătățire a somnului“

Inoveris Solutions SRL este Beneficiarul proiectului cu titlul “Dezvoltarea și introducerea în producție a unei platforme inovative de relaxare și îmbunătățire a somnului”. Acest proiect se desfășoară în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“Cluj Napoca.

Proiectul este finanțat din Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Apel POC/163/1/3/ Proiect tehnologic inovativ, având codul SMIS 121087.

Obiectivul general al proiectului a fost stimularea întreprinderii Inoveris Solutions SRL prin sprijinirea activităților de cercetare-dezvoltare, în vederea validarii unui produs inovativ semnificativ îmbunătățit, prin diversificare și lansarea în producție a acestuia.

Durata de implementare a proiectului a fost de 28 de luni, ultima lună de proiect fiind Decembrie 2023.

Locațiile de implementare ale Beneficiarului:

  • Municipiul Sibiu, Str. Nouă, Nr. 44
  • Municipiul Sibiu, Str. Ștefan Cel Mare, Nr. 163

Valoarea totală a proiectului este de 7.490.337,86 lei, din care valoarea ajutorului financiar nerambursabil este de 5.397.341,29 lei.

Indicatorii realizați în cadrul proiectului, au fost: publicare de articole științifice, noi cercetători angajați în entitățile care beneficiază de sprijin, cereri de brevete, tehnologii îmbunătățite, 1 produs nou introdus pe piață.

Date de contact: SC Inoveris Solutions SRL – info@inoveris.eu; telefon Manager de Proiect 0745462827

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă