spot_img
6.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Ateliere educaționale pentru elevii Școlii Gimnaziale din Șeica Mică

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Centrul Cultural Memorial ‘Dr. Gheorghe Telea Bologa’ continuă seria de ateliere educaționale ale proiectului Educăm prin patrimoniu. Astfel, luni 18 decembrie, între orele 12.00 – 14.00, la Școala Gimnazială din Șeica Mică, copiii beneficiari ai acestui proiect sunt invitați să participe, alături de profesori, părinți sau bunici la o șezătoare tradițională de iarnă denumită sugestiv – Iarna pe ulița din Șeica Mică.


Micuții vor confecționa obiecte decorative specific perioadei și zonei. La eveniment va fi invitat și un istoric care le va povesti care era rolul șezătorii, de ce se organiza cu precădere iarna și care erau obiceiurile legate de acest eveniment, un prilej de socializare și de adunare a comunității.

Atelierele educaționale din cadrul proiectului Educăm prin patrimoniu sunt organizate în colaborare cu Muzeul ASTRA, partener al Asociației, și sunt gândite pentru a facilita colaborarea, integrarea și promovarea valorilor tradiționale pentru copiii din mediul rural, care nu au acces la mediul cultural.

Proiect finanțat în cadrul Investiției I5, C11 din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
PNRR : FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ!
https://mfe.gov.ro/pnrr/
https://www.facebook.com/PNRROficial/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă