spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Cinci copii din centrul de plasament „Prichindelul” Sibiu s-au automutilat pe mâini

Știri din Județ

Publicitate

Caz șocant la centrul de plasament „Prichindelul” din municipiul Sibiu. Cinci minori s-au automutilat pe mâini. Aceștia au ajuns de urgență la spital însă nu au necesitat internare.


Copii au vârste cuprinse între 11 și 17 iar din fericire, rănile provocate nu au fost grave. În cadrul centrului de plasament, DGASPC a demarat de urgență o anchetă. Aceștia încearcă să afle ce i-au făcut pe adolescenți să recurgă la asfel de gest, dar și obiectul ascuțit cu care s-au rănit.

Conform DGASPC , ieri, în jurul orei 21:00, cinci minori, trei fete și doi băieți, și-au provocat leziuni, prin tăiere, la nivelul membrelor superioare. Aceștia au fost transportați la Spitalul Clinic de Pediatrie ”Luther” Sibiu, unde au primit îngrijiri medicale, le-au fost dezinfectate rănile și au fost pansați. Minorii nu au necesitat internare, leziunile fiind ușoare, iar în prezent starea lor este bună.

În referire la evenimentul înregistrat într-un centru de plasament din municipiul Sibiu, Compartimentul Relații Publice al IPJ SIBIU este abilitat să comunice următoarele:

„La data de 18 decembrie, în jurul orei 20:00, prin apel 112, un angajat al unui centru de plasament a sesizat faptul că 5 minori ai centrului necesită îngrijiri medicale, întrucât și-au provocat leziuni superficiale pe membrele superioare. La fața locului s-a deplasat un echipaj din sistemul de ordine și siguranță publică aparținând IJJ Sibiu, cercetările fiind preluate de către polițiștii de la investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul iar în funcție de rezultat, dispunerea măsurilor legale care se impun.” transmite IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă