spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav între Daia și Roșia. Patru victime au ajuns la spital

Știri din Județ

Publicitate

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs pe DJ 106, între localitățile sibiene Daia și Roșia. O mașină și un microbuz au intrat într-o coliziune violentă.


Din primele cercetări efectuate polițiștii rutieri au stabilit faptul că, o mașină și un microbuz au intrat în coliziune. Microbuzul era condus de către un bărbat în vârstă de 40 din județul Alba iar la volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Roșia.

Starea victimelor

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD a preluat două victime, un bărbat de 27 de ani care a suferit o contuzie toracică și o femeie de 75 de ani care a suferit un traumatism facial. Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unei femei de 23 de ani, care a suferit traumatisme de membru superior și inferior. A doua victimă, un bărbat de 27 de ani a suferit un traumatism toracic și de coloana cervicală.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DJ 106 între localitățile Daia și Roșia la un accident rutier, cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. Echipajul SMURD a preluat două victime, un bărbat de 27 de ani care a suferit o contuzie toracică și o femeie de 75 de ani care a suferit un traumatism facial. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu.

„SAJ SIBIU , a intervenit cu un echipaj de tip B, între localitățile Daia și Roșia, la un accident rutier produs între un microbuz si un autoturism. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical un număr de 5 persoane.Echipajul SAJ, a acordat asistenta medicala unei femei de 23 de ani ,care a suferit traumatisme de membru superior și inferior. A doua victima ,un bărbat de 27 de ani ,a suferit un traumatism toracic și de coloana cervicală. Ambele victime sunt transportate la UPU SIBIU.Alte două victime, sunt transportate la spital de către echipajul ISU, iar una refuza transportul.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului