spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu (PNL Sibiu): Bandă specială pentru ambulanțe pe strada Izvorului

Știri din Județ

Publicitate

Liberalii sibieni au anunțat că vor depune la Primăria Sibiu o propunere de înființare a unei benzi de circulație speciale pe strada Izvorului, pentru accesul la UPU.



˝ Accesul la Spitalul Județean are nevoie de o bandă dedicată exclusiv autospecialelor de urgență.(…)
Necesitatea a fost semnalată atât de cetățeni în timpul audiențelor de la sediul PNL și cu ocazia întâlnirilor din cartiere, cât și de instituțiile statului (ISU- SMURD, Ambulanță) care au solicitat sprijin Spitalului Județean.
Există nenumărate exemple în care autospecialele de urgență au fost blocate în aglomerația de pe strada Izvorului, uneori chiar și 20 de minute- un timp considerabil în lupta pentru salvarea unui pacient
˝-susțin liberalii sibieni.


Potrivit PNL, specialiștii din interiorul partidului au discutat la rândul lor situația și au concluzionat necesitatea înființării benzii, o varianta analizată fiind și realizarea unui acces suplimentar din giratorul de la Policlinică. Potrivit surselor liberale, deschiderea unui astfel de acces, prin curtea unui spital multipavilionar, ar crea mari neajunsuri. Astfel, liberalii propun înființarea benzii speciale realizată prin eliminarea locurilor de parcare de pe partea dreapta a străzii Izvorului, pe sensul spre Acces UPU.
Liderul liberal Adrian Bibu susține că nimic nu este prea mult dacă vine în sprijinul sănătății oamenilor.


˝ Cred că este esențială și urgentă orice inițiativă menită să dea șanse în plus celor aflați în situații de risc. Mă aștept că înțiativa noastră să fie sprijinită și să fie pusă în aplicare cu rapiditate și cu seriozitate˝- spune Bibu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă