spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Deputatul Sebastian Suciu (AUR Sibiu) vine cu altă soluție pentru accesul ambulanțelor la Spitalul Județean

Știri din Județ

Publicitate

Deputatul AUR Sibiu, Sebastian Suciu, a transmis un comunicat de presă referitor la accesul ambulanțelor mai facil la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu. După ce PNL Sibiu prin vocea lui Adrian Bibu a cerut crearea pe strada Izvorului a unei benzi dedicate pentru mașinile de ambulanță, deputatul Suciu a găsit o altă soluție:

Publicitate

Având în vedere apariția în presă a unei ipoteze de desființare a unor locuri de parcare de pe strada Izvor, din proximitatea Spitalului Județean Sibiu, propun abordarea unei alte soluții mult mai facile privind accesul unor ambulanțe, raportat la direcția din care vin spre Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean: crearea accesului din str Bâlea, între Policlinică și Centrul Stomatologic, prin reconfigurarea aleilor interioare ale spitalului. Prin această reconfigurare numărul locurilor de parcare de pe str Izvor ar ramâne disponibile, având în vedere aglomerația zonei și lipsa locurilor de parcare destinate pacienților sau aparținătorilor. O altă soluție ar fi reconfigurarea sensurilor dinspre Str Independenței.

Soluția trebuie să fie una care să optimizeze și să nu se desființeze parcările celor care au nevoie, și să îngreuneze accesul în spital pentru pacienți și aparținători. Din păcate, momentan nu avem consilieri locali din partea AUR care să promulge niște hotărâri locale care sa nu deranjeze cetățenii, chiar dacă cel mai simplu este să analizezi situația doar dintr-o singură prismă, a administrației locale, nu și din cea a cetățeanului de rând pus în fața faptului împlinit, fapt ce dă naștere unor incoveniente majore.

Nu întotdeauna lucrurile cele mai simple sunt și cele mai optime!

Deputat AUR Sibiu

Dr. Sebastian Suciu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!