spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Mesajul de Crăciun al primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Știri din Județ

Publicitate

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja a transmis un mesaj de Crăciun:


Să privim cu încredere spre 2024, cu optimismul pe care ni-l dau realizările trecutului

Ca în fiecare an, o data cu aprinderea iluminatului festiv în Cisnădie se așterne atmosfera caldă a Sărbătorilor de iarnă. Aceasta debutează cu o explozie de bucurie din partea celor mici, prezenți la evenimentul din 5 decembrie și continuă până la finalul anului.

Privind retrospectiv spre 2023, pot spune că am avut un an cu realizări importante pentru urbea noastră și chiar dacă disconfortul unor lucrări de infrastructură a iscat – pe bună dreptate – nemulțumirea localnicilor, vă asigur că o dată cu finalizarea investițiilor ne vom bucura pentru mult timp de confortul unor lucrări durabile, bine făcute.

Doresc să vă mulțumesc tuturor pentru că ne-ați fost alături și în acest an, pentru sprijinul de care avem atâta nevoie. Acum, la momentul bilanțului, se cuvine să privim cu încredere spre anul în care vom păși curând, cu optimismul pe care ni-l dau realizările trecutului.

Vă doresc tuturor multă sănătate, Sărbători cu liniște, alături de cei dragi și puterea necesară împlinirii tuturor năzuințelor. Fie ca anul 2024 să vă aducă împliniri și bucurii zilnice. La mulți ani!

Primarul orașului Cisnădie,
Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă