spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav la ieșire din Mediaș spre Brateiu. Șapte persoane rănite

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier grav s-a produs în această seară pe DN14, la ieșirea din municipiul Mediaș spre Brateiu.

Publicitate

Conform primelor date, un autoturism și un microbuz de transport persoane au intrat în coliziune. În urma accidentului, șapte persoane sunt rănite. Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sighișoara. Microbuzul care circula din sens opus era condus de către un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Mureș. În microbuz se aflau patru pasageri.

Starea victimelor: doi bărbați în vârstă de 23 de ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale; o femeie de 37 de ani a suferit un traumatism de coloană; o altă femeie în vârstă de 32 de ani a suferit un traumatism toracic și o fractură deschisă la picior; un bărbat în vârstă de 47 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral; o altă femeie în vârstă de 33 de ani, gravidă, a suferit un traumatism la picior iar un bărbat în vârstă de 36 de ani a suferit un traumatism facial.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 19:35, după aproximativ o oră de intervenție.

În accident sunt implicate și persoane din județul Sibiu, respectiv două femei și un bărbat. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Traficul rutier este complet blocat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer