spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Meniu festiv pentru pacienții internați la Spitalul TBC

Știri din Județ

Publicitate

La Spitalul de Pneumoftiziologie meniul de Crăciun a fost unul de sărbătoare. Printre bunătățile preparate în Blocul alimentar al spitalului s-au numărat mămăliguța cu sarmale și smântână, supa cu găluște și friptura de porc. De asemenea, de pe masa pacienților nu au lipsit astăzi nici cozonacul cu nucă și portocalele.


„Mesele de Crăciun, de Anul Nou sau de Paști servite în spitalul nostru ne dorim, an de an, să fie cât mai de sărbătoare, pentru ca și pacienții internați să se bucure de atmosfera deosebită pe care Sfintele Sărbători o aduc pentru fiecare dintre noi. Astfel, și în acest an ne bucurăm că am putut să le oferim un meniu festiv, astfel încât perioada spitalizării să treacă într-un mod cât mai plăcut și pentru cei care nu au putut ca în această perioadă să se afle în mijlocul familiei lor”, spune Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Pe toată perioada Sărbătorilor de Iarnă, pacienții vor primi meniu festiv, pregătit și adaptat pentru tipul de regim pe care îl necesită patologiile tratate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă