spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident grav pe strada Nicolae Teclu din Sibiu. Șoferul avea permisul suspendat!

Știri din Județ

Publicitate

O mașină a intrat în coliziune violentă cu un stâlp situat pe strada Nicolae Teclu din municipiul Sibiu. Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cisnădie, avea permisul suspendat după ce a fost depistat acum 3 luni, în localitatea de domiciliu, conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Publicitate

Conform primelor date, șoferul unei mașini înmatriculate în județul Vâlcea a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu partea laterală în stâlpul de iluminat public. În urma impactului, șoferul în vârstă de aproximativ 25 de ani a fost grav rănit iar pasagera de pe scaunul dreapta față, o tânără în vârstă de 19 ani a rămas încarcerată. După aproximativ 10 minute, echipajele ISU au reușit extragerea victimei și au transportat-o la spital. Un alt pasager, un sibian în vârstă de 53 de ani a fost de asemenea rănit și transportat la spital.

Starea victimelor: șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 23 de ani a suferit un traumatism cranian sever, fiind intubat; un sibian pasager în mașină, în vârstă de 53 de ani a suferit traumatisme minore și excoriații iar pasagera din dreapta față, o tânără în vârstă de 19 ani, din Orlat, a suferit o fractură de femur.

Traficul este extrem de aglomerat și urmează să fie blocat pentru măsurători.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai