spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Proiectul pentru școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților – o prioritate pentru primarul Cisnădiei

Știri din Județ

Publicitate

Proiectul pentru școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților va fi readus în atenție în ședința Consiliului Local Cisnădie din 11 ianuarie 2024, anunță primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, pe pagina sa de Facebook.


„La insistențele cetățenilor din Cartierul Arhitecților, cu care m-am întâlnit personal pentru a discuta despre tema ,,școală și grădiniță”, și având în vedere numeroasele mesaje și e-mailuri primite ulterior de la aceștia, am luat decizia ca la ședința Consiliului Local Cisnădie din 11 ianuarie 2024, să repun pe ordinea de zi proiectul pentru școală și grădiniță în Cartierul Arhitecților” – a transmis Gheorghe Huja.

Primarul Cisnădiei a mai precizat că Primăria Cisnădie are deja în Cartierul Arhitecților un teren cu o suprafață de 7800 mp, destinat construcției școlii și grădiniței, dar, pentru a fi în acord cu noile prevederi legale mai este nevoie de încă o parcelă de 5000 mp, „fără de care nu se va putea duce la bun sfârșit acest proiect important pentru comunitate. Dacă vom reuși să avem terenul necesar, vom accesa fonduri europene pentru ca acest proiect să devină realitate cât mai curând„ – spune primarul Gheorghe Huja.


Reamintesc pe această cale că de câțiva ani oferim transport gratuit tuturor copiilor din Cartierul Arhitecților și Seviș care sunt înscriși la unitățile de învățământ cisnădiene. De la an la an, numărul acestor copii a tot crescut, ajungând la 127 de copii” – a adăugat primarul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă