spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Sibian „beat turtă” la volan. Avea 1,96 mg/l alcool pur în aerul expirat

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 12 – 14 ianuarie, polițiștii rutieri sibieni au constatat 12 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 34 de permise de conducere, au fost retrase 36 de certificate de înmatriculare și s-au aplicat 580 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 180.000 de lei.


Acum două zile, în jurul orei 17:45, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luptei, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, un sibian în vârstă de 38 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în fața sade către un alt sibian, în vârstă de 23 de ani. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a bărbatului de 38 de ani a indicat un rezultat de 1,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 19:00, în Slimnic, polițiștii rutieri l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism condus pe DN 14, un localnic în vârstă de 42 de ani. Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Probleme în trafic au fost găsite și pe DJ 105G, în afara localității Mârșa, acolo unde polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit pentru control două autoturisme. La volanul primului autoturism a fost identificat un avrigean în vârstă de 56 de ani, a cărui testarea alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Al doilea autoturism a fost condus de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mârșa, testarea alcoolscopică a acestui șofer indicând o valoare de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, în jurul orei 09:00, în afara orașului Agnita, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 105 de către un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Agnita. Din verificările efectuate a rezultat faptul că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, iar rezultatul testării sale alcoolscopice a indicat o valoare de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, în jurul orei 11:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Gușteriței de către un sibian în vârstă de 45 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat

Probleme au fost găsite și în localitatea sibiană Hamba, acolo unde polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Pădurii de către un localnic în vârstă de 25 de ani. Polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea sa alcoolscopică a indicat un rezultat de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă