spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Încep lucrările de modernizare pe Strada Trifoiului din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Reprezentanții Primăriei Sibiu au semnat astăzi contractul de execuție a lucrărilor pentru modernizarea străzii Trifoiului. Lucrările vor fi realizate de M.G.M. Construcții Generale SRL, valoarea contractului fiind de 2.208.693 de lei.


“Modernizarea străzilor s-a făcut etapizat, în funcție de prioritizarea acestora care a ținut cont de mai multe criterii obiective. Din 2015 până în prezent am modernizat peste 180 de străzi, valoarea investițiilor depășind 250 de milioane de lei – acestea pe lângă lucrările masive din cartierele de blocuri și alte obiective. A venit rândul și străzii Trifoiului din cartierul Turnișor să fie amenajată și am contractat lucrările necesare. Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în această primăvară, imediat ce condițiile meteo permit desfășurarea lucrărilor.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

În baza acestui contract se vor realiza următoarele:

  • Modernizarea carosabilului și amenajarea trotuarelor, acestea urmând să fie prevăzute cu rampe pentru accesul persoanelor cu dizabilități
  • Amenajarea spațiilor verzi, inclusiv prin plantarea de arbori
  • Realizarea un sistem de iluminat public eco-eficient cu tehnologie LED, conectat la sistemul digital de comandă și monitorizare de la distanță. În acest scop, vor fi montați 13 stâlpi de iluminat metalici cu înălțimea de 6 metri
  •    Extinderea și modernizarea rețelei de canalizare menajeră și pluvială și racordarea la noua rețea a tuturor gospodăriilor de pe stradă.

Termenul de finalizare a lucrărilor va fi de 8 luni de la data emiterii ordinului de începere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă