spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident grav la Slimnic. Intervine și elicopterul SMURD

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs pe DN 14 în localitatea sibiană Slimnic. Acolo, două mașini au intrat într-o colizine violentă.

Publicitate

Conform primelor date, în urma accidentului rutier au fost rănite 6 persoane, dintre care una se află în stare gravă. Pentru asistență medicală de urgență a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Rusciori, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Mureș.

Starea victimelor: o femeie în vârstă de 82 de ani a suferit multiple traumatisme, o altă femeie în vârstă de 59 de ani a suferit un traumatism de membre iar un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit multiple contuzii. Cei doi copii răniți, de 7 respectiv 12 ani, au suferit traumatisme de membre superioare și inferioare și traumatisme cranio-faciale.

În urma evaluării medicale, nu a mai fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Traficul în zonă este blocat total.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai